Plníme Vaše sny o domově ve skutečnost

ON-LINE návrhy interiéru a konzultace

01.11.2017 14:40

 

K vytvoření návrhu interiéru on-line je třeba dodat projektovou dokumentaci a nafotit,  případně prostor zaměřit a zaslat vlastní nákres. Popsat potřeby rodiny, vaše požadavky na zařizovací předměty a barevnost. Dále doporučuji také zaslání fotografií vašeho současného zařízení interiéru a vysněného nábytku, krbu, barvy atd.. Abych si udělala, co nejpřesnější představu o Vašem vkusu.

 

            POSTUP PŘI ON-LINE NÁVRHU NEBO ON-LINE KONZULTACI

1.     Odešlete na e-mailovou adresu ziveinteriers@gmail.com váš půdorys místnosti, kterou chce navrhnout a uveďte i telefonický kontakt pro případné doplnění informací ohledně kalkulace ceny. V případě on-line konzultace zašlete fotografie a rozměr místnosti např. 4x5m. Vyfoťte celou místnost z každého protilehlého rohu a důležité nebo atypické detaily. Vyfoťte kusy nábytku, které chcete zachovat v interiéru nebo vám na nich záleží. Následně Vám zašleme přesnou cenovou nabídku.

 

2.     Pokud budete mít zájem, zašlete objednávku on-line návrhu, ve které uvedete vaše fakturační údaje. V co možná nejkratší době vám zašleme zálohovou fakturu a doplňující informace. Ohledně detailů se můžete samozřejmě informovat i telefonicky.

 

3.     Vyfoťte celou místnost z každého protilehlého rohu a důležité nebo atypické detaily. Vyfoťte kusy nábytku, které chcete zachovat v interiéru. Změřte jeho výšku, šířku a hloubku. Vše uveďte v e-mailu, kterým budete zasílat fotografie, půdorys a doplňující informace.

 

4.     Zodpovězte na doplňující informace. Čím podrobněji je zodpovíte, tím lépe se můžeme vcítit do vašich představ a potřeb.

 

5.     Po obdržení zálohy (50 % z ceny návrhu) vám zašleme rozpracovaný návrh. Poté obdržíte 3D návrh, ke kterému se vyjádříte, pak se provedou případné úpravy. Také s návrhem obdržíte fakturu na doplatek návrhu. Při on-line konzultaci zasíláme fakturu zároveň s doporučením.

 

6.     Po jejím uhrazení vám nejpozději do pěti pracovních dnů zašleme konečný 3D návrh.

 

            Pokud budete chtít konzultovat po telefonu – lze domluvit čas a my vám zavoláme a můžeme konzultovat…